EVELINE KIESKAMP BEELDEND KUNSTENAAR
Vriendje voor 'Zwaan' Tijdens een leerkrachten-nmiddag in het Kroller Mullermuseum hebben 2 groepen van 10 leerkrachten een drijvend object gemaakt. Elke groep maakte uit floormate een vriendje voor 'Zwaan' die in de winter opgeslagen is. Na ontwerp en realisatie werd het drijvend vermogen getest in de vijver waar 'Floating object' van Martha Pan in de zomermaanden te zien is. De workshop heb ik samen met Ellen Bouter ontwikkeld en uitgevoerd.
'Mijn beeldentuin' In dit project hebben alle leerlingen van de Wilhelminaschool uit Bennekom 4 weken lang gewerkt aan het maken van een eigen beeld. Samen met het Kroller Muller museum en Cultura hebben zo alle leerlingen als kunstenaar kunnen werken en hun werk tentoongesteld n.a.v. de beeldentuin in het museum. (met Ellen Bouter)
Workshop FOOD-dress 75 eindexameneerlingen van het Pallas Athene college uit Ede waren te gast tijdens de workshop food-dress, een van de workshops die te volgen waren in het kader van het Kunstfestival Ede. Elke groep van 3-5 leerlingen hebben hun eigen food-dress gemaakt van voedsel-afval-verpakkingen.

 

 © EVELINE KIESKAMP